Tips

4 verschillende uitvoeringen van de nieuwe iPhone 14

Apple heeft weer een nieuwe serie iPhones uitgebracht: de iPhone 14. Deze bestaat uit 4 verschillende modellen met allemaal nog meer specificaties en mogelijkheden dan de vorige serie. We vergelijken een aantal toestellen van de nieuwe serie met elkaar. 

De iPhone 14

Het eerste toestel is de gewone iPhone 14. Deze heeft een 6,1 inch OLED display, 60 Hz verversingssnelheid, A15 Bionic chip en een 12 megapixel dubbele camera. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft dual sim. Klinkt al goed toch? 

Door de 60 Hz verversingssnelheid is deze telefoon al een stukje sneller dan zijn voorganger. Door de dubbele camera kan hij mooie foto’s en video’s maken. Gebruik een iPhone 14 screen protector om hem goed te beschermen. Hierdoor is hij goed beschermd mocht je hem laten vallen en tegen krassen als hij in je tas zit.

De iPhone 14 Plus

Dit is de grotere versie van de iPhone 14. Deze heeft een 6,7 inch OLED-scherm is kan ook filmen in 4K. Voor de rest is deze iPhone praktisch hetzelfde als de gewone iPhone 14.  Ook deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een 12 megapixel camera voor prachtige foto’s. 

De iPhone 14 PRO

De iPhone 14 PRO heeft net als de gewone iPhone 14 een 6,1 inch OLED display. De telefoon heeft de functie ‘always on display’. Dit betekent dat er ook informatie getoond wordt als de telefoon vergrendeld is. Bescherm je scherm goed met een iPhone 14 Pro screen protector. Het zou zonde zijn als deze snel zou beschadigen. 

Deze telefoon is ook sneller dan de gewone iPhone 14. Hij heeft een 120 Hz verversingssnelheid en een A16 Bionic chip. Daarnaast is de camera ook beter. Het heeft een punch hole camera in plaats van notch en heeft 3 camera’s op de achterkant in plaats van 2. Extra mogelijkheden en hogere kwaliteit dus!

De iPhone 14 PRO MAX

Deze iPhone is eigenlijk het grote broertje van de Pro. Hij heeft een 6,7- inch ProMotion scherm, waarbij het ook hier handig is om het goed te beschermen met een specifieke iPhone 14 Pro Max screenprotector.  Ook deze heeft met 120Hz een hogere verversingssnelheid dan de gewone iPhone 14. 

De iPhone 14 Pro Max heeft net als de iPhone 14 Pro punch hole camera en 3 camera’s op de achterkant van de telefoon. Bovendien kan deze iPhone Pro Max filmen in 8K beeldkwaliteit waardoor je met je telefoon prachtige video’s kan schieten. Deze iPhone doet bijna niet meer onder voor professionele foto- en videoapparatuur.

Related Articles

Back to top button